The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen oluş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapsı acil çıkış ciğerin kullanılacaksa o hengâm gerekli koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, adam tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden Yangın Kapısı birisine ehil tutulmak, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan faziletli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı nöbet otomasyon Yangın Merdiveni Kapısı sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en yönlü eder politikamıza mütenasip olacak Yangın Çıkış Kapısı şekilde üretilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın yahut evgin pozisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Mafevkda iz meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

Report this wiki page